Hogerwerf & Meyer
Dorpsstraat 108
1182 JH Amstelveen

Tel: 020 - 6412307
info@hogerwerfmeyer.nl

Naamplaten

Ben je op zoek naar een naambordje? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Voor het laten bedrukken van alle mogelijke soorten naamplaten ben je bij ons aan het juiste adres. Door de hoogwaardige kwaliteit in combinatie met de grootst mogelijke verscheidenheid aan naamplaten is het vinden van een geschikte naamplaat echt niet meer zo lastig als je zou denken. Tijd om je hier wat meer over te laten zien!

Hoogwaardige kwaliteit materialen

Laat je jouw huisnummer en achternaam op een naambord drukken dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat je jarenlang plezier hebt van je aankoop. Om hiervoor te zorgen maken wij voor de productie van een naambord enkel en alleen gebruik van de beste kwaliteit materialen. Het is onder andere mogelijk om te kiezen voor de volgende materialen:

  • RVS
  • Aluminium
  • Messing
  • Acryl
  • Emaille

Alle naamborden worden voorzien van een speciale afwerking om ze te beschermen tegen de regen. Hierdoor weet je zeker dat jouw huisnummer goed te zien zal zijn, zonder dat regen of wind afbreuk zal doen aan het materiaal. Wij kunnen projecten op laten slaan door onze leverancier om zo altijd een constante kwaliteit naamplaat te garanderen. Voor vragen over de materiaalkeuze of de stijl is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

Zowel voor particulieren als voor bedrijven

Naast particuliere naamplaten is het mogelijk om langs te komen voor het laten bedrukken van een naambord voor jouw bedrijf. Het is mogelijk om grotere naamborden te bedrukken. Voor de mogelijkheden is het altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen. Ons team laat je met plezier zien waaruit er gekozen kan worden. Het is ook mogelijk om even langs te komen bij ons in de winkel om een impressie te krijgen van de beschikbare opties. Wij hebben voldoende voorbeelden in de winkel om u op ideeën te brengen.