Hogerwerf & Meyer
Dorpsstraat 108
1182 JH Amstelveen

Tel: 020 - 6412307
info@hogerwerfmeyer.nl

Elektrische machines

Onmisbaar voor het slagen van elke klus! Ook een doe-het-zelver heeft niets aan een elektrische machine die zijn werk niet of niet naar behoren doet.

Op dit gebied hebben wij al een selektie voor uw gemaakt. De doe-het-zelf machines van Bosch (de zogenaamde “groene lijn” van Bosch) hebben al jaren een reputatie hoog te houden op het gebied van innovaties en prijs/kwaliteitverhouding. Voor de regelmatige en onregelmatige gebruikers en de zogenaamde “moet-het-zelvers” vaak al een uitstekende keus.

Voor de veeleisende gebruikers en de professionals hebben wij gekozen voor de merken Metabo, Makita en wederom Bosch. Het betreft hier de “blauwe lijn” van Bosch. Machines die tegen een stootje kunnen en de meest veeleisende gebruiker tevreden zal stellen. In de budget klasse hebben wij gekozen voor de rode lijn van Einhell; een merk met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Voor de hobbyisten onder ons hebben wij de merken Proxxon en Dremel opgenomen in ons assortiment. Buitengewoon praktische machines voor het fijnere werk. Van miniatuur boormachines tot metaaldraaibanken aan toe.

Uiteraard hebben wij een zeer uitgebreid pakket aan hoogwaardige accessoires voor alle merken machines.

Hogedrukreinigers verkopen (en verhuren) wij van het merk Kranzle. Fantastische machines met een onvergelijkbare reinigingskracht.