Hogerwerf & Meyer
Dorpsstraat 108
1182 JH Amstelveen

Tel: 020 - 6412307
info@hogerwerfmeyer.nl

Elektra & Schakelmateriaal

Een onderschat onderdeel van uw huis, maar mooi en kwalitatief hoogstaand schakelmateriaal is een verrijking voor uw huis.

Wij leveren alle bekende merken: Jung, Busch & Jaeger, Gira, Berker, Peha, en Niko.

gira

De laatste jaren zijn de zogenaamde “touch dimmers”, een moderne variant op de welbekende draaidimmers, erg in trek. Het betreft hier dimmers die er uitzien als een enkele of een dubbele schakelaar, maar die met een zachte druk op de knop de lampen kunnen dimmen. Deze zijn geschikt voor gloeilampen, 230 volt-halogeenlampen en 12 volt-halogeenlampen met zowel conventionele als ook elektronische transformatoren alsmede voor ledlampen.

Wij hebben van de merken Jung, Busch & Jaeger en Gira demonstratiezuilen staan met verschillende typen schakelmateriaal. Van deze 3 merken hebben wij ook koffers met demonstratie schakelmateriaal zodat u thuis kunt kijken welke lijn het beste staat bij de rest van het interieur.

Voorts hebben wij kwalitatief hoogstaande beveiligingslampen van het merk Steinel. Deze werken met een bewegingssensor of schemerschakelaar en verhogen de veiligheid rondom het huis.

Wij leveren ook draadloze produkten van het merk klik-aan klik-uit

Tevens kunt u bij ons terecht voor een zeer uitgebreid assortiment halogeenlampen, tl-buizen en ledlampen o.a. van Philips, Osram, Megaman en Calex