Hogerwerf & Meyer
Dorpsstraat 108
1182 JH Amstelveen

Tel: 020 - 6412307
info@hogerwerfmeyer.nl

Hang en Sluitwerk voor ramen en deuren

 

Hang- en Sluitwerk Deuren

Als u op zoek bent naar hang- en sluitwerk voor deuren dan zal u uw zoektocht wel kunnen staken. U bent bij ons namelijk aan het juiste adres voor de best mogelijke beveiliging van uw deuren. Dankzij ons sterke hang- en sluitwerk zal u in staat zijn om uw deuren op de best mogelijke manier af te sluiten. Al ons hang- en sluitwerk is voorzien van een meer puntsluiting of slot met het SKG keurmerk, hierdoor weet u zeker dat u de best mogelijke kwaliteit in handen zult hebben. Ook is het mogelijk om te kiezen voor SKG gekeurde scharnieren voor deuren die naar buiten draaien.

Hang- en Sluitwerk voor ramen

Naast het hang- en sluitwerk voor deuren is het ook noodzakelijk om ook uw ramen te voorzien van de juiste beveiliging. Door middel van sterke scharnieren met een SKG keurmerk bent u in staat om de woning op eenvoudig manier te beveiligen. Indien er sprake is van een SKG keurmerk met een ster zullen er twee producten toe moeten worden gepast om het beveiligingsniveau te verhogen naar twee sterren. Hoe meer sterren, hoe hoger de beveiliging zal zijn voor uw ramen.

Politiekeurmerk voor het Hang- en Sluitwerk

Indien u er zeker van wilt zijn dat u uw woning op de best mogelijke manier heeft beveiligd en dat het voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is het noodzakelijk om over een minimale bescherming van SKG** voorzien te zijn. Dit geldt zowel voor het hang- en sluitwerk als voor het deurbeslag. Wanneer er een veiligheidsbeslag SKG*** wordt toegepast zonder kerntrekbeveiliging dan dient de cilinder SKG*** te zijn. Is er Veiligheidsbeslag met Kerntrekbeveiliging SKG*** toegepast dan is het verstandig om een SKG** cilinder te kiezen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.