Hogerwerf & Meyer
Dorpsstraat 108
1182 JH Amstelveen

Tel: 020 - 6412307
info@hogerwerfmeyer.nl

Accu gereedschap

Als het aankomt op het kopen van accu gereedschap zijn er heel veel mogelijkheden om voor te kiezen. U kunt kiezen voor de lage voltages van 10,8 volt en 12 volt, maar ook voor de hogere voltages zoals 18 of 36 volt accu machines. Het gereedschap wat werkt op een accu beschikt over een serie cellen die zorgen voor het juiste stroombehoud. Hierdoor zit u dus niet meer vast aan een stopcontact, maar kunt u draadloos gebruikmaken van al uw apparaten. Wij hebben diverse modellen van enkele merken op voorraad. De keuze is echter enorm dus soms zullen wij het door u gekozen apparaat moeten bestellen. Hier kunt u denken aan onder andere accuboormachines, accu decoupeerzagen, accu slagmoersleutels, accu cirkelzagen van bekende merken als Bosch Blauw, Makita en Metabo en Einhell

De verschillende soorten accu’s gereedschap 

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke soorten accu gereedschap. Ons veelzijdige assortiment maakt het mogelijk om altijd weer op een prettige manier aan het werk te gaan bij het klussen. Het is tevens mogelijk om te kiezen voor een van onze combinatiesets. Hierbij zijn diverse soorten accu’s verpakt tot één pakket. Nog een voordeel is het feit dat u accu’s van een bepaald merk kunt gebruiken voor alle apparaten van dit specifieke merk. 

Voordelen van accu gereedschap 

  •   Accu’s maken het mogelijk om draadloos te werken 
  •   Gereedschappen met accu’s zijn snel opgeladen;
  •   Gereedschappen met accu’s zijn geschikt voor alle soorten klussen
  •   Het zogenaamde geheugen effect van accu’s behoort met de Lithium Ion technologie tot de verleden tijd

Heeft u zelf interesse in dergelijk gereedschap? Het is altijd mogelijk om even langs onze winkel te komen om te kijken welke opties er allemaal beschikbaar zijn. Van de accu boormachines tot aan een cirkelzaag of decoupeerzaag, de mogelijkheden zijn eindeloos.