Hogerwerf & Meyer
Dorpsstraat 108
1182 JH Amstelveen

Tel: 020 - 6412307
info@hogerwerfmeyer.nl

Horren en Insectenwering

Naar Unilux

Wij zijn erkend Unilux horren specialist! 

Unilux heeft voor alle situaties een prachtige oplossing. Graag informeren wij u over de talloze mogelijkheden.

Om ervoor te zorgen dat je in het voorjaar de deur open kunt laten staan is het noodzakelijk om een goede hordeur in huis te halen. Door middel van horren weet je namelijk zeker dat vliegen niet meer naar binnen kunnen komen. Ons bedrijf maakt het mogelijk om alle soorten hordeuren op maat te laten maken. Meer te weten komen over deze professionele insectenwering? Lees dan snel verder, we laten het je hieronder allemaal zien!

Alle soorten horren bestellen

Als we zeggen dat er veel horren te vinden zijn dan zou dit nog altijd een understatement zijn. Op dit moment is het mogelijk om te kiezen voor de onderstaande soorten horren:

  • Plisséhorren – dit zijn de meest voorkomende soorten horren voor in huis. Deze horren zijn voorzien van een harmonica mechanisme, hierdoor kun je ze gelijk opzij schuiven als je naar binnen wilt gaan. Makkelijk te plaatsen en voorzien van de beste kwaliteit materialen.
  • Rolhorren – deze rollen zijn ideaal voor zowel de benedenverdieping als de bovenverdieping. Door het rolmechanisme kun je de horren binnen een paar seconden open en dicht doen.
  • Inzethorren – de inzethorren kunnen eenvoudig worden geplaatst over ramen. Zoals te zien is aan de naam zijn deze horren bedoeld om vast te blijven staan. Hierdoor worden ze vaak gekozen voor bijvoorbeeld het slaapkamerraam.
  • Hordeuren – deze horren dienen geplaatst te worden in een deur, dit zal met name de achterdeur zijn. De hordeuren zijn vaak voorzien van een standaard maat, al is het noodzakelijk om een hordeur op maat te laten maken voor een deur met een afwijkende afmeting.

Horren op maat laten maken

Mocht de standaard maat niet aansluiten bij jouw deur dan is dit geen enkel probleem. Ons bedrijf biedt je namelijk de mogelijk om de horren en horrendeuren op maat te maken. Wij meten de horren gratis op, voor een vast uurtarief plaatsen wij de horren ook gelijk.