Hogerwerf & Meyer
Dorpsstraat 108
1182 JH Amstelveen

Tel: 020 - 6412307
info@hogerwerfmeyer.nl

Dé beste sleutelservice in Amstelveen

Het hebben van een goed slot is natuurlijk van noodzakelijk belang om uw woning of auto op de best mogelijke manier te beschermen. Nu is het alleen wel zo dat er met regelmaat problemen plaatsvinden als het aankomt op de sleutels. Zo kan het zijn dat u uw sleutels kwijt bent of dat uw autosleutel niet meer naar behoren werkt. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres, wij staan namelijk voor u klaar als het aankomt op een professionele sleutelservice in Amstelveen. Aangezien nog niet iedereen bekend is met de diensten die wij te bieden hebben kunt u hieronder de belangrijkste informatie terugvinden.

Problemen met sleutels verhelpen

Zoals u hierboven al hebt kunnen lezen bent u bij ons aan het juiste adres voor een professionele sleutelservice in Amstelveen. Wij zijn premium dealer van Multilock, Evva en M&C cilinders en sleutels. Multilock en M&C sleutels. Wanneer u in het bezit bent van het certificaat kan ons team zo snel mogelijk aan de slag om een kopie te maken van de sleutel. Dit geldt ook voor het de EVVA 3KS cilinders. Uiteraard heeft u ook hiervoor een certificaat nodig. Heeft u de cilinders bij ons besteld dan zal u deze vast nog wel hebben.

Het is tevens mogelijk om andere soorten sleutels bij te laten maken. Hier kunt u aan erg veel mogelijkheden denken. Zo is het mogelijk om een scootersleutel bij te laten maken, echter is het ook mogelijk om kluissleutels te dupliceren. Als het aankomt op het dupliceren van sloten en sleutels bent u bij ons voorzien van een ware A tot Z service. Deze veelzijdigheid maakt ons dé keuze voor iedereen die op zoek is naar een professionele sleutelservice in Amstelveen!

Het laten maken van een nieuwe autosleutel

Naast het dupliceren van reguliere sloten is het mogelijk om langs te komen voor het laten maken van een nieuwe autosleutel. We zijn inzetbaar voor het laten maken van een grote verscheidenheid aan autosleutels. Indien u ervoor kiest om een autosleutel met een transponder te laten maken dan zal u zeker weten dat ook uw automerk onder handen kan worden genomen. Alle bekende automerken staan bij ons op de selectie. Van Alfa tot aan Audi, van Volkswagen tot aan Volvo. Het is ook mogelijk om even contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te overleggen voor het laten maken van een nieuwe autosleutel in Amstelveen.

Kiezen voor een professionele sleutelservice in Amstelveen

Waarom doet u er verstandig aan om voor ons te kiezen voor sloten en sleutels in Amstelveen vraagt u zich af? Wanneer u kiest voor ons bedrijf weet u zeker dat u te maken heeft met professionele diensten. Ons team is al voor een ontzettend lange tijd actief als het aankomt op het dupliceren van alle mogelijke soorten sleutels. Door deze jarenlange ervaring zijn wij in staat om ook u altijd weer op de juiste manier te helpen. Met behulp van gespecialiseerde werkzaamheden is het mogelijk om de sloten sterk en snel te ontwikkelen om u altijd van de juiste beveiliging te voorzien.

Kiest u voor de juiste beveiliging?

Of u nu op zoek bent naar een nieuw slot of dat u uw sleutel wilt laten vervangen, wij staan altijd voor u klaar. Door onze sleutelservice in Amstelveen is het ook voor u mogelijk om uw slot zo snel mogelijk weer prettig in gebruik te nemen. Mocht u bepaalde vragen hebben omtrent onze sleuteldiensten in Amstelveen dan raden wij u aan om even contact met ons op te nemen. Eén van onze specialisten zal u zo snel mogelijk te woord staan om u verder te helpen!

Home menu