Hogerwerf & Meyer
Dorpsstraat 108
1182 JH Amstelveen

Tel: 020 - 6412307
info@hogerwerfmeyer.nl

Beveiliging

Beveiliging is een breed begrip. Er zijn diverse methoden en mogelijkheden om uw gevoel van veiligheid te vergroten.
Vrijwel iedere situatie is uniek, derhalve zullen wij altijd met een voor u op maat gemaakte oplossing proberen te komen.

De Firma Hogerwerf & Meyer is dé aangewezen partij als het gaat om beveiligen. Naast onze Politie Keurmerk Veilig Woning (PKVW) certificering kennen wij de lokale markt zeer goed. Ons werkterrein ligt met name in Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn.

Voorkom inbraak

Voorkomen is beter dan genezen! Het zal u verbazen dat u met enkele simpele stappen uw woning een stuk beter kan beveiligen. Dat hoeft geen vermogen te kosten.
Andere sloten, betere cilinders of veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging: het kan voor een inbreker net het verschil maken om uw woning over te slaan.

Of toch Politie Keurmerk Veilig Wonen?

Deze instantie is sinds 1995 bezig met het verbeteren van de beveiliging van woningen en de leefomgeving.
Het is inmiddels bewezen dat een woning, beveiligd volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW), aanzienlijk minder kans (tot wel 90%) maakt op inbraak.
Er wordt tevens gekeken naar zaken als verlichting, rookmelders, deurspionnen etc.


Wij houden de richtlijnen van het PKVW aan als leidraad bij het beveiligen van uw woning.

Voor meer informatie over het Politie Keurmerk Veilig Wonen, klik hier.

Kluis

Als aanvulling op inbraak werende producten kunt u er voor kiezen om thuis een kluis te (laten) installeren. Veel banken stoppen met het verhuren van kluisjes en dat betekent dat u op zoek moet naar een goede oplossing om uw kostbare spullen op te bergen.
Bovendien heeft u een kluis er in een paar jaar uit ten opzichte van huren bij de bank. Voor meer informatie over kluizen klik hier.

Alarmsysteem

Wij leveren en monteren Ajax draadloze alarm systemen

Slotenmaker

Zelf beveiligen vergt de nodige handigheid en tijd. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze slotenmaker service. Voor meer informatie klikt u hier.