Hogerwerf & Meyer
Dorpsstraat 108
1182 JH Amstelveen

Tel: 020 - 6412307
info@hogerwerfmeyer.nl

Kluizen

Een kluis kopen doe je als het goed is maar een keer in het leven. Een goed advies daarbij is dus van groot belang. Wij kunnen u precies de verschillen, voordelen en nadelen van alle kluizen uitleggen. Wij hebben diverse kluizen met verschillende sloten in de winkel staan zodat u een goede keuze kunt maken welk slot u op uw kluis wilt hebben.

Daarnaast is het van groot belang dat de kluis op de juiste manier bij u thuis geplaatst wordt, uiteraard kunnen wij dat voor u regelen. Wij plaatsen alle kluizen zelf dus u weet van te voren wie er bij u over de vloer komt. Wij zullen u bij de plaatsing van de kluis adviseren welke plaats in huis de meest ideale is in verband met een goede verankering met de muur en/of wand, maar uiteindelijk bepaalt u waar de kluis komt te staan.

Wij hebben kluizen van de merken Juwel, De Raat, Salvus en Sistec.

Wij kunnen u uitleg geven over de verschillende keur instanties en wat dat voor u in de praktijk betekent als een kluis volgens een bepaald keurmerk is geproduceerd.

Een greep uit ons assortiment kluizen:

  • Inbraakwerend
  • Brandwerend
  • Inbraak- en brandwerend
  • Brandwerend met DIS certificaat (biedt bescherming tegen brand voor datadragers, laptops etc)
  • Sleutelkluizen
  • Wapenkluizen
  • Archiefkasten

Wij kunnen ook bijna alle kluissleutels kopiëren.

Speciale vermelding verdient de MT serie kluizen van Sistec.

Als enige kluis hebben deze kluizen een SKG 3 sterren waardering gekregen en daarmee ook een hoge indicatie waardeberging. Zij zijn verkrijgbaar in diverse maten en met sleutelslot en elektronisch cijferslot.

Het hieronder staande filmpje betreft de brand- en valtest van een Sistec datasafe. Welke hij uiteraard glansrijk doorstaat!