Hogerwerf & Meyer
Dorpsstraat 108
1182 JH Amstelveen

Tel: 020 - 6412307
info@hogerwerfmeyer.nl

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Onderdak is een van de primaire levensbehoeften van de mens. Wij vinden het belangrijk een veilige thuishaven te hebben.
Daarom is het van het grootste belang dat wij het mensen die inbreuk willen maken op onze privacy het zo moeilijk mogelijk proberen te maken.

Inbraak en diefstal is echter al zo oud als de weg naar Rome en wij dienen ons hier dus tegen te wapenen.
De firma Hogerwerf & Meyer is daarbij de aangewezen partner. Wij hebben jarenlange ervaring met de diverse producten en kunnen u bijstaan met gedegen advies.
Wij kennen de lokale markt inmiddels uitstekend en hebben ons assortiment volledig aangepast aan de lokale behoefte van onze klanten.
Zo houden wij een zeer divers aantal artikelen op voorraad speciaal voor de diverse wijken in Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn.

Wat kunt u zelf doen?

Er zijn een flink aantal zaken die u zelf kunt doen om minder snel slachtoffer te worden van inbraak:

 • Zorg voor een bewoonde indruk ook als u er niet bent. Doe niet alle gordijnen e.d. dicht als u een periode niet thuis bent, een inbreker herkent zo’n situatie.
 • Zorg ‘s avonds voor voldoende verlichting middels schakelklokken of systemen van bijvoorbeeld klik aan klik uit of nog mooier Domotica systemen.
 • Vraag buren en/of kennissen een oogje in het zeil te houden als u een langere periode van huis bent. Te denken valt aan het weghalen van de post en af en toe open en dicht doen van gordijnen en/of rolluiken.
 • Leg geen waardevolle spullen vol in het zicht, een inbreker kan dan van buitenaf al zien dat er interessante producten te stelen zijn.
 • Leg geen “hulpmiddelen” voor een inbreker in uw tuin. Ladders, klikobakken zijn hier voorbeelden van.
 • Draai sloten altijd op slot, ook als u maar even weg gaat.

Klinkt allemaal erg logisch maar wij zien maar al te vaak dat de schil van het huis goed beveiligd wordt maar het er soms toch volledig onbewoond uitziet. Dat maakt het voor een inbreker toch weer interessant om er moeite voor te doen om binnen te komen. Hij kan namelijk een goede inschatting maken of hij gestoord zal worden tijdens zijn poging.

In onze winkel kunnen wij u adviseren welke producten voor u het meeste effect hebben. Hierbij kan het handig zijn foto’s te nemen van de bestaande situatie.
U kunt uiteraard ook de bestaande sloten demonteren en meenemen naar de winkel. Inbraakbeveiliging hoeft niet ingewikkeld te zijn. Vaak kunt u al een flinke stap maken door het monteren van betere cilinders met kerntrekbeveiliging en/of het monteren van veiligheidsschilden met kerntrekbeveiliging. Voor uitgebreide informatie over sloten en cilinders klikt u hier.

Wij leveren onder andere het volgende:

 • Meerpuntssluitingen
 • Cilinders
 • Veiligheidsbeslag
 • Secustrips
 • Bijzetsloten
 • Barrièrestangen

Wat kunnen wij voor u doen?

Indien u dit allemaal te ingewikkeld vindt of er simpelweg de tijd niet voor wil of kan nemen dan kunt u gebruik maken van onze slotenmaker. Zie hoofdstuk “slotenmaker”.