Hogerwerf & Meyer
Dorpsstraat 108
1182 JH Amstelveen

Tel: 020 - 6412307
info@hogerwerfmeyer.nl

Sleutels bij laten maken in Uithoorn?

Het is noodzakelijk om uw woning uit te rusten met een goed slot. Middels een goed slot maakt u het inbrekers namelijk een stuk lastiger om binnen te komen. Nu is de kans groot dat u problemen ondervindt met uw sleutels, u bent namelijk met een reden bij ons op de site terecht gekomen. Als u op zoek bent naar een professionele sleutelservice in Uithoorn hoeft u niet meer verder te zoeken. Ons team staat voor u klaar als het aankomt op het dupliceren van alle mogelijke soorten sleutels en sloten. Tijd om u hier wat meer over te laten zien!

Uitgebreide sleutelservice in Uithoorn

Goed, u zit bij ons dus goed als u op zoek bent naar een professionele sleutelservice in Uithoorn. Ons bedrijf is aan te merken als een premium dealer van onder andere Multilock, Evva en M&C cilinders en sleutels. Dit betekent dat u de sleutels direct kunt laten bijmaken als u in het bezit bent van het certificaat van de sleutels. Dit geldt ook voor het de EVVA 3KS cilinders. Hiervoor zal u ook in het bezit moeten zijn van het certificaat. Deze krijgt u altijd bij de aankoop van deze sleutels of cilinders.

Daar komt bij dat u naast de reguliere sleutels voor uw woning ook langs kunt komen voor het laten maken van andere soorten sloten. De mogelijkheden zijn in dit geval erg veelomvattend. Het is bijvoorbeeld mogelijk om langs te komen voor het dupliceren van een scootersleutel of een kluissleutel. Echter bent u ook voor ander sleutels, van fietssloten tot aan doornsleutels. Dankzij deze mogelijkheden zijn wij dé beste keuze voor een goede sleutelservice in Uithoorn.

Een autosleutel dupliceren – transponder sleutels

Ook voor het laten maken van een nieuwe autosleutel zit u bij ons goed. De mogelijkheden zijn eindeloos als het aankomt op de mogelijkheden voor uw auto. Mocht uw auto beschikken over een transponder sleutel dan is het ook mogelijk om langs te komen. Wij bieden u een veelzijdige service die een groot aantal automerken beslaat. Nagenoeg alle merken zijn terug te vinden, van Audi tot aan Volkswagen. Ziet u uw automerk niet onder de selectie staan dan raden wij u aan om even contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden in Uithoorn voor uw autosleutel.

Ervaren en professionele sleutelservice in Uithoorn

U weet niet waarvoor u bij ons langs kunt komen in Uithoorn. Wat u alleen nog niet weet is waarom u eigenlijk voor ons zou moeten kiezen. Indien u de keuze maakt voor onze sleutelservice in Uithoorn heeft u de garantie dat u in contact staat met een professioneel en ervaren bedrijf. Door onze jarenlange ervaring beschikken onze specialisten over de kennis die nodig is om u op de best mogelijke manier te ondersteunen. De sleutels worden snel, professioneel en voordelig voor u gedupliceerd. Dankzij onze uitgebreide diensten kunt u voor echt alle mogelijke soorten sleutels en cilinders langskomen. Dit maakt ons een bedrijf met een service van A tot Z.

Dé beste keuze voor uw sleutels en sloten

Van het dupliceren van een autosleutel tot aan het maken van een kopie van een cilinder, voor alle soorten sleutelwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze professionele sleutelservice in Uithoorn bent ook u altijd weer voorzien van de best mogelijke ondersteuning. Heeft u bepaalde vragen over onze werkzaamheden? Wees dan niet bang om even contact op te nemen met ons bedrijf middels deze site, ons team is er namelijk om u verder te helpen. Zo hoeft u niet meer met eventuele twijfels rond te lopen!

Home menu