Hogerwerf & Meyer
Dorpsstraat 108
1182 JH Amstelveen

Tel: 020 - 6412307
info@hogerwerfmeyer.nl

De kans is aanzienlijk groot dat u op zoek bent naar een sleutelmaker in Amsterdam / Buitenveldert voor het dupliceren van uw sleutels. Als dit niet het geval zou zijn dan was u immers nooit bij ons terecht gekomen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het laten maken van alle mogelijke soorten sleutels. Van een nieuwe autosleutel tot aan een kluissleutel, de mogelijkheden zijn eindeloos. Aangezien nog niet iedereen bekend is met onze sleutelservice in Amsterdam / Buitenveldert hebben we de belangrijkste informatie hieronder voor u op een rijtje gezet. Zo weet u beter wat u te wachten staat wanneer u kiest voor ons team.

Op zoek naar de beste sleutelservice in Amsterdam / Buitenveldert

Als het aankomt op het laten dupliceren van alle mogelijke soorten sleutels in Amsterdam / Buitenveldert weet u dat u bij ons goed zit. Wij zijn een erkende dealer van Multilock, Evva en M&C cilinders en sleutels. Dit maakt het voor u mogelijk om deze sleutels gelijk te laten kopiëren. Hiervoor dient u wel in bezit te zijn van het certificaat wat u bij aankoop heeft gekregen. Ook voor EVVA 3KS cilinders kunt u een afspraak maken voor het dupliceren. Deze veelzijdigheid maakt het dupliceren van sleutels aanzienlijk toegankelijker dan voorheen.

Wist u echter dat u ook voor andere sleutels bij ons terecht kunt? Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om sleutels van uw kluis bij te laten maken. Dit geldt ook voor onder andere doornsleutels, fietssleutels en scootersleutels. Dankzij de talloze opties zal ook u uw sloten op een prettige manier in gebruik kunnen nemen. Voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van dupliceren in Amsterdam / Buitenveldert raden wij u aan om even contact met ons op te nemen.

Een transponder sleutel laten bijmaken

De kans is groot dat uw auto open wordt gemaakt met een transponder sleutel. Dit zijn nu eenmaal de sleutels die vandaag de dag veel in omloop zijn. Nu is het alleen zo dat deze sleutels na verloop van tijd niet meer zo goed kunnen werken. Voor het laten maken van een nieuwe transpondersleutel voor uw auto weet u zeker dat u bij ons goed zit. Wij zijn in staat om nagenoeg alle merken auto’s onder handen te nemen. Van Audi tot aan Volkswagen, de talloze opties zorgen ervoor dat ook u uw autosleutel op een professionele manier kunt laten dupliceren.

Ervaren, professioneel en betrouwbaar

Nu u weet wat u bij ons kunt laten doen is het van belang om even te kijken naar het bedrijf zelf. Waarom zou u voor ons moeten kiezen? Het grootste voordeel wat wij u te bieden hebben is een professionele ondersteuning in combinatie met een hoge mate van kennis en expertise. Door de lange ervaring is ons team in staat om uw sleutels op de best mogelijke manier te dupliceren. Dit zorgt er niet alleen voor dat u voorzien bent van een nieuwe kopie, maar ook voor het feit dat u een sterke sleutel in handen heeft. De keuze voor de sterkste materialen voorziet u van een zeer lange levensduur voor het slot.

Dé partij voor uw sleutels en sloten

U heeft als het goed is een beter beeld gekregen over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben als het aankomt op het dupliceren van sleutels voor bij u in huis of voor in de auto. Ons professionele team staat altijd voor u klaar om u verder te helpen. Dit maakt onze sleutelservice in Amsterdam / Buitenveldert dé keuze om te maken. Heeft u bepaalde vragen omtrent het dupliceren van de sleutels dan staat het u natuurlijk altijd vrij om hier even contact over op te nemen. Ons team zal u vervolgens zo snel mogelijk van dienst zijn om u verder te helpen!

Home menu