Hogerwerf & Meyer
Dorpsstraat 108
1182 JH Amstelveen

Tel: 020 - 6412307
info@hogerwerfmeyer.nl

Secuproducts

Inmiddels een begrip in de beveiligingswereld. Deze firma heeft een breed scala aan innovatieve producten voor zeer uiteenlopende beveiligingsproblemen.

Te denken valt hier aan:

  • Secustrips: metalen strip voor naar binnen- en naar buitendraaiende deuren en/of ramen. Deze metalen strips voorkomen dat een inbreker een koevoet of stevige schroevedraaier tussen het kozijn en de deur of het raam kunnen plaatsten.

secustrip    secustrip2    secustrip3

Maatwerk secustrips

Er zijn situaties waarin wij niet uitkomen met de standaard secustrips van Secu. Maatwerk kan hiervoor een oplossing bieden. Eigenlijk is vrijwel alles mogelijk: afwijkende lengtes, afwijkende kleuren en of modellen. Wij hebben hier veel ervaring mee en komen graag bij u inmeten.

Levertijd bedraagt ca. 3 weken, prijzen op aanvraag. 

Voorbeelden:

Secustrip in afwijkende kleur:         Uitgehokte secustrip t.b.v. beplating:

maatwerksecu    maatwerksecu2

Wij hebben ook een speciale secustrip ontwikkeld voor dubbele openslaande deuren. Deze situatie komt veel voor in de Westwijk in Amstelveen en Nieuw-Oosteinde in Aalsmeer:

Het betreft hier een extra brede, op RAL kleur gemaakte secustrip die een zeer goede bescherming biedt tegen het plaatsen van een koevoet tussen de beide deurdelen.

Zie de 2 foto's hieronder:

secustrip maatwerk (Medium)     secustrip maatwerk2 (Medium)

  • Secubars: diverse barrièrestangen die voorkomen dat inbrekers door kleine ramen kunnen kruipen. Tevens diverse varianten verkrijgbaar voor het beveiligen van uw schuifdeur of lichtkoepel.

secubar     secubar2

  • Secumax: slimme producten voor diverse situaties. Te denken valt aan een postopvangzak, kierstandhouders, bijzetsloten, antiklimbeveiligingen etc.

postkeeper    kierstandhouder    antiklimstrip

Dit is slechts een kleine greep uit het zeer omvangrijke assortiment van Secuproducts, wij helpen u graag verder.