Hogerwerf & Meyer
Dorpsstraat 108
1182 JH Amstelveen

Tel: 020 - 6412307
info@hogerwerfmeyer.nl

Montageservice

Inbraakbeveiliging

Het plaatsen van sloten is een secuur werk. Indien u niet vertrouwt op eigen kunnen of er simpelweg geen zin in of geen tijd voor heeft, dan kunt u gebruik maken van onze montageservice. U kunt hierbij denken aan:

  • Sloten
  • Meerpuntsluitingen
  • Vervangen van cilinders (o.a. met kerntrekbeveiliging)
  • Secustrips voor deuren en ramen (o.a. speciale strips voor Westwijk en Nieuw Oosteinde)
  • Bijzetsloten
  • Siertralies

Wij zijn een Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) gecertificeerd bedrijf en kunnen uw gehele woning naar deze richtlijnen beveiligen. Wij zullen dan samen met u een rondje door en om uw huis lopen om tot een optimaal beveiligingsplan te komen. Naast het controleren en eventueel aanpassen van sloten en cilinders zal ook gekeken worden naar verlichting rondom het huis, rookmelders en deurspionnen op deuren. Voor meer informatie kunt u terecht op www.politiekeurmerk.nl

U kostbare en dierbare spullen veilig opbergen in een solide kluis geeft u een veilig gevoel. Wij leveren brand- en inbraakwerende kluizen tegen elk budget aan zowel particulieren als bedrijven.

Wij leveren kluizen van de merken Juwel, Salvus, Sistec en De Raat. Bij het plaatsen van de kluis zullen wij in overleg met u de meest geschikte plaats uitzoeken, zowel qua bedieningsgemak als bevestigingsmogelijkheid. De kluizen worden volgens verzekeringsvoorschrift verankerd.

Alarmsystemen

Wij leveren alarmsystemen van het merk Jablotron. Op afspraak komen wij bij u langs om te bepalen hoe de configuratie van het alarmsysteem er uit komt te zien. De systemen zijn draadloos en zeer uitgebreid. U kunt bijvoorbeeld uw eigen telefoonnummer programmeren in het systeem. Bij een alarmmelding wordt u zelf gebeld, u hoeft dus niet een kostbaar contract af te sluiten bij een meldkamer.

Inmeten en plaatsen van horren

Wij kunnen voor alle situaties insectwerende produkten leveren. Wij werken met de merken Hamstra en Brasser. U heeft de keuze uit:

  • Plisséhorren
  • Rolhorren (voor zowel deuren als ramen)
  • Inzethorren (voor o.a. draaikiepramen en draaikiepdeuren)
  • Hordeuren

Verlaging BTW-tarief op arbeidkosten van 21% naar 6% vanaf 1 maart 2013.

Het btw-tarief op arbeidskosten bij renovatie, herstel en tuinonderhoud van woningen in de bestaande bouw is verlaagd van 21% naar 6%. Het 6%-tarief is van toepassing op het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning. Het verlaagde tarief is alleen van toepassing op de arbeidskosten en niet op de gebruikte materialen.