Hogerwerf & Meyer
Dorpsstraat 108
1182 JH Amstelveen

Tel: 020 - 6412307
info@hogerwerfmeyer.nl

Rolluiken

Voor de beste rolluiken zal u niet meer verder hoeven te zoeken, hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Ons veelzijdige aanbod maakt het mogelijk om binnen no time uit te komen bij het best mogelijke rolluik voor uw woning. Als het aankomt op rolluiken zijn er over het algemeen een tweetal opties om voor te kiezen. Dit zijn de volgende:

  • Voorzetrolluiken – dit zijn inderdaad de rolluiken die boven een raam hangen. Van alle rolluiken is deze variant het goedkoopste. Daar komt bij dat het een eenvoudige oplossing is voor alle huiseigenaren die op zoek zijn naar een goede afscherming voor de zon en voor inbrekers. Hoewel dit rolluik wel te zien is zijn de meeste modellen over het algemeen voorzien van een vrij subtiele uitstraling. een soortgelijk rolluik is de opbouwrolluik. Deze worden op het kozijn geplaatst. Echter is deze soort minder populair dan de voorzetrolluiken.
  • Inbouwrolluiken – dit zijn de duurdere modellen, echter zijn het wel de mooiste rolluiken die u kunt kiezen voor de woning. Zoals u aan de naam kunt zien zijn deze rolluiken in de muur ingebouwd. Een groot voordeel is dat u deze rolluiken niet ziet zitten. Indien u een reeds gebouwde woning hebt is dit soort rolluiken over het algemeen niet zo handig, er zal dan namelijk een hoop sloopwerk moeten plaatsvinden om alles te kunnen bouwen. Onze specialisten kunnen u voorzien van advies over het kiezen van de juiste soort voor uw woning.

Het is natuurlijk altijd mogelijk om even contact op te nemen voor wat meer informatie. Ons team staat klaar om u verder te helpen bij het maken van een aankoop. Door deze ondersteuning zal ook u altijd aankomen bij de rolluiken die aansluiten bij wat u zoekt. Hiermee bent u beter beschermd tegen inbrekers, onweer en natuurlijk een te felle zon.